Termékek


Kosár
Az Ön kosara jelenleg üres.
Bejelentkezés
E-mail cím:
Jelszó:
Elfelejtett jelszaváért kattintson ide!
Regisztráció
hírlevél
Értesüljön tesztjeinkről, akcióinkról elsőként!
E-mail cím:
Ellenőrző kód:
fizetési módok
  • PayPal
  • Előre utalás
  • Utánvét
Vándornet Online fizetésnél elfogadott bankkártyák

Vándornet - NetvadászWiFi törő program leírással Rendelés

A program segítségével WEP titkosítású hálózat kulcsát lehet könnyedén, percek alatt megfejteni.

Wifi hálózati jelszó törő szoftver!
Kizárólag letöltési lehetőséggel lehet megrendelni a programot, így utánvétre nincs lehetőség!

WEP jelszavak feltörése gond nélkül működik megfelelő jelerősség esetén, illetve ha nincs MAC szűrés is a hálózaton.

WPA és WPA 2 hálózatok törése csak dictionary attackkal (szótáras támadás), vagy rainbow table segítségével törhető, ezért a programot WEP törés céljából áruljuk. A program új verziójába és a lírásba belekerült a WPA és WPA2 törés leírása, és egy magyar szavakat is tartalmazó szótárfájl, amivel a WPA és WPA2 törést lehet tesztelni. Mivel azonban a sikeres törés csak gyenge jelszavak esetén lehetséges (WPA-s hálózatok csak néhány százaléka ilyen), így a programot továbbra is WEP törés céljából áruljuk.

A szoftver nem minden WiFi adapterrel kompatibilis. Ha az Ön wifi adapterével nem kompatibilis, akkor segítünk olyan ~2000Ft-os adaptert találni, amivel a szoftver működik.

A szoftver használata (WEP törés,  WPA törés) csak saját tulajdonú hálózatunkon legális! Idegen hálózaton használni tilos és törvénysértő!

A vételár tartalmazza:

A program bankkártyás (PayPal fizetési oldalon keresztüli) fizetés esetén azonnal letölthető, akár 5 perc múlva már használhatja is! A termék ára átutalással is fizethető, utánvéttel azonban nem vásárolható meg! A programot nem postázzuk, kizárólag letöltési lehetőséggel lehet megvásárolni, illetve a Vándornet Lite és Extra készletekhez DVD-n küldjük. A rendelés során válassza az előreutalás, vagy PayPal opciót!

A fentiek miatt kérjük ne rendelje meg a terméket utánvéttel, mert rendelését automatikusan, külön értesítés nélkül törölni fogjuk!

WEP törés, WEP crack, WEP hack.

Amit a programról tudni kell!!!

A program egy úgynevezett LiveDVD. Erről kell indítani a szmítógépet, és ebben az esetben nem a Windows indul el, hanem a Wifi törő program. A használat után a DVD-t kivéve, a gépet újraindítva ismét a Windows fog elindulni. Tehát a program fájljai Windows alatt látszanak a DVD-n, de Windows alól a programot sem használni, sem telepíteni nem lehet, mivel a program egy teljesen más operációs rendszer, ami DVD-ről indul. Ilyen módon nem számít, hogy az adott számítógépen Windows 7, Vista, vagy XP van, a program működni fog. Apple számítógépeken a program nem biztos, hogy futni fog. Kizárólag WEP-es hálózatra lehet üzembiztosan használni a programot, ez Magyarországon kb. az elérhető hálózatok negyede, ötöde. Windows 7 és Vista esetében az óra mellett tudja megnézni Windowsban az elérhető Wifi hálózatokat. Ha az egeret valamelyik hálózat neve fölé viszi, megjelenik a hálózati titkosítás módja a "Biztonság típusa" résznél. Ha itt WEP-et lát, és nem városi, ipari hálózatról van szó, akkor a jelszót nagy valószínűséggel (90%) meg tudja fejteni a program. A programhoz nem véletlenül jár használati utasítás. Csak a használati utasítást pontosan követve működik a program. Ha valaki nem eszerint jár el, annál nem biztos, hogy működni fog a törés. Gyakran az utolsó lépésnél nem választják ki a megfelelő módot, és ebben az esetben nem fejti vissza a program a jelszót.

 


Ár: 9990 Ft

Rendelés

WiFi törő program leírással
Ár:
9990 Ft
Rendelendő mennyiség
Írja be a kódot!
(csak betűk szerepelnek)