Termékek


Kosár
Az Ön kosara jelenleg üres.
Bejelentkezés
E-mail cím:
Jelszó:
Elfelejtett jelszaváért kattintson ide!
Regisztráció
hírlevél
Értesüljön tesztjeinkről, akcióinkról elsőként!
E-mail cím:
Ellenőrző kód:
fizetési módok
  • PayPal
  • Előre utalás
  • Utánvét
Vándornet Online fizetésnél elfogadott bankkártyák

Vándornet - NetvadászWiFi törő program leírással Rendelés

A program segítségével WEP titkosítású hálózat kulcsát lehet könnyedén, percek alatt megfejteni.

Wifi hálózati jelszó törő szoftver!
Kizárólag letöltési lehetőséggel lehet megrendelni a programot, így utánvétre nincs lehetőség!

WEP jelszavak feltörése gond nélkül működik megfelelő jelerősség esetén, illetve ha nincs MAC szűrés is a hálózaton.

WPA és WPA 2 hálózatok törése csak dictionary attackkal (szótáras támadás), vagy rainbow table segítségével törhető, ezért a programot WEP törés céljából áruljuk. A program új verziójába és a lírásba belekerült a WPA és WPA2 törés leírása, és egy magyar szavakat is tartalmazó szótárfájl, amivel a WPA és WPA2 törést lehet tesztelni. Mivel azonban a sikeres törés csak gyenge jelszavak esetén lehetséges (WPA-s hálózatok csak néhány százaléka ilyen), így a programot továbbra is WEP törés céljából áruljuk.

A szoftver nem minden WiFi adapterrel kompatibilis. Ha az Ön wifi adapterével nem kompatibilis, akkor segítünk olyan ~2000Ft-os adaptert találni, amivel a szoftver működik.

A szoftver használata (WEP törés,  WPA törés) csak saját tulajdonú hálózatunkon legális! Idegen hálózaton használni tilos és törvénysértő! A BTK. 300/C alapján számítástechnikai rendszer és adatok elleni bűncselekménynek számít egy hálózatba való jogosulatlan belépés (ami akár jelszóval nem védett wifi hálózatok esetén is érvényes, ha az nem egy nyilvános wifi hotspot) és egy évig terjedő szabadságvesztéssel súlytható. Attól függően, hogy adatlopás, módosítás történik-e, akkor akár 5 évig terjedő szabadságvesztés is kiróható (pl. magántitok megsértése). 

A vételár tartalmazza:

A program bankkártyás (PayPal fizetési oldalon keresztüli) fizetés esetén azonnal letölthető, akár 5 perc múlva már használhatja is! A termék ára átutalással is fizethető, utánvéttel azonban nem vásárolható meg! A programot nem postázzuk, kizárólag letöltési lehetőséggel lehet megvásárolni, illetve a Vándornet Lite és Extra készletekhez DVD-n küldjük. A rendelés során válassza az előreutalás, vagy PayPal opciót!

A fentiek miatt kérjük ne rendelje meg a terméket utánvéttel, mert rendelését automatikusan, külön értesítés nélkül törölni fogjuk!

WEP törés, WEP crack, WEP hack.

Amit a programról tudni kell!!!

A program egy úgynevezett LiveDVD. Erről kell indítani a szmítógépet, és ebben az esetben nem a Windows indul el, hanem a Wifi törő program. A használat után a DVD-t kivéve, a gépet újraindítva ismét a Windows fog elindulni. Tehát a program fájljai Windows alatt látszanak a DVD-n, de Windows alól a programot sem használni, sem telepíteni nem lehet, mivel a program egy teljesen más operációs rendszer, ami DVD-ről indul. Ilyen módon nem számít, hogy az adott számítógépen Windows 7, Vista, vagy XP van, a program működni fog. Apple számítógépeken a program nem biztos, hogy futni fog. Kizárólag WEP-es hálózatra lehet üzembiztosan használni a programot, ez Magyarországon kb. az elérhető hálózatok negyede, ötöde. Windows 7 és Vista esetében az óra mellett tudja megnézni Windowsban az elérhető Wifi hálózatokat. Ha az egeret valamelyik hálózat neve fölé viszi, megjelenik a hálózati titkosítás módja a "Biztonság típusa" résznél. Ha itt WEP-et lát, és nem városi, ipari hálózatról van szó, akkor a jelszót nagy valószínűséggel (90%) meg tudja fejteni a program. A programhoz nem véletlenül jár használati utasítás. Csak a használati utasítást pontosan követve működik a program. Ha valaki nem eszerint jár el, annál nem biztos, hogy működni fog a törés. Gyakran az utolsó lépésnél nem választják ki a megfelelő módot, és ebben az esetben nem fejti vissza a program a jelszót.

 


Ár: 9990 Ft

Rendelés

WiFi törő program leírással
Ár:
9990 Ft
Rendelendő mennyiség